Topic: Project stopped perform sound !

This topic contains 2 replies, has 2 voices, and was last updated by  Joe Joe 1 year, 8 months ago.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • #34157

    Joe Joe
    Participant

    I use Podium Free and created a project with some arrangements.
    Suddenly, one of them just stopped to perform sound when playback is started.
    And another has 100% CPU usage, so it silenced too (there was a plugin which made this situation but it was removed).
    What is it? I just lost my music.

    #34174

    Levendis
    Participant

    In the Preferences > Engine(tab) there’s an option to Bypass processing when detecting CPU overload. Have you got this option enabled? Unchecking it, by the way, may not be advisable as maxing out CPU produces audio dropouts. The playback cursor also halts, along with audio ceasing, when CPU overload occurs.
    i also believe that Podium Free is limited to one processor core, therefore doesn’t fully utilize your system’s processing power.

    Not sure what you mean by “a plugin… was removed”. Podium may disable a plugin, in some circumstances. Projects also maintain references to plugins, even if they are no longer on hard disk.

    #34182

    Joe Joe
    Participant

    No, it was unchecked. And the playback cursor moved normally, and all worked normally, except sound. Now all works, but I don’t remember if I deleted those arrangements or no.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

You must be logged in to reply to this topic.

© 2019 Zynewave