Topic: Zynewave Podium (x64 full ver.) could not open Amplesound VSTi plugins…

This topic contains 7 replies, has 5 voices, and was last updated by  Georgios Moustakas 3 months, 2 weeks ago.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • #37111

    LukStar
    Participant

    Hello,
    as in Title, both x64 and x32 (via jBridge) version dll plugins could not open.

    Screenshot

    cheers
    LukStar

    • This topic was modified 1 year ago by  LukStar.
    #37738

    Mindicree
    Participant

    I am having the same problem, but only with the Ample Bass plugin.

    #37739

    LukStar
    Participant

    Topic has already been several months but master Frits has not worked in this matter and there is no information. What a pity…

    #37740

    LukStar
    Participant

    Everything AmpleSound plugins are not recognized in Podium…

    #38261

    moontan
    Participant

    i just tested AGM 3 (Martin Acoustic) in Podium and it worked fine.

    #38502

    Zynewave
    Keymaster

    I just tried the Ample Percussion Cloudrum v1.01 freeware plugin and I did not experience any problems scanning the plugin and using it in an arrangement. I tested with Podium x64 v3.3.3.

    #38576

    Mindicree
    Participant

    I can load the guitar and the cloud drum, just not the bass one.

    #38880

    Georgios Moustakas
    Participant

    I have the same problem with many different plugins.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

You must be logged in to reply to this topic.

© 2019 Zynewave